3 x online dating tips

Geüpdatet op 28 Januari 2014 door Christin Ho
3 x online dating tips
onlinedaten
Afb: You've Got Mail

Tinder is tegenwoordig het buzzword om online op zoek te gaan naar een partner. In tegenstelling tot datingsites lijkt deze app betrouwbaar. Meld je aan met Facebook, kijk welke leuke mensen in jouw buurt vertoeven, like de foto en scoor misschien wel een date. Wij geven drie tips als je via internet wil speeddaten.

1. Wees jezelf en denk positief
De eerste virtuele indruk is belangrijk. Schrijf geen ellenlange lijst met voorwaarden waaraan een geschikte partner moet voldoen. Je hebt al de stap genomen om een profiel aan te maken, dan wordt er ook van jou verwacht dat je ruimdenkend bent. Pitch jezelf zoals Jordan Belfort in The Wolf of Wall Street: Wie ben jij? Wat zijn jouw passies en talenten? M.a.w. verkoop jezelf.

2. Geschikte profielfoto uploaden
Kies voor een recente foto met een neutrale achtergrond en liefst eentje waarop je lacht en jou een warm of goed gevoel geeft. Te blote foto's of ik-ben-een-zuiptalent-beelden komen minder positief over. Wat wil je hiermee bereiken?

3. Heb geduld
Geduld is een schone zaak, maar de kat uit de boom kijken kan ook frustrerend zijn. Wees assertief en neem zelf initiatief. Een nee heb je, een ja kan je krijgen. Zelfzekerheid is een grote troef en geeft vaak de doorslag om een date te doen slagen.