Zij ontmoetten hun Monsieur Big

Geüpdatet op 17 January 2019 door Commercieel team
Zij ontmoetten hun Monsieur Big

Hij is knap, intens, uitdagend en superefficiënt, én hij doet wat hij belooft. Maar wie is Monsieur Big nu eigenlijk?

Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben: de kans is groot dat je, zodra je hem eenmaal hebt uitgeprobeerd, als een blok valt voor Monsieur Big, de nieuwe XL volumemascara van Lancôme. Zijn inktzwarte tint geeft je blik onmiddellijk meer intensiteit. De mascara zorgt ook voor stevigere XL wimpers in een diepzwarte kleur. Dankzij zijn ronde, dichte borstel voorzien van lange haartjes en een reservoir kan je het product aanbrengen aan je beide ogen in één beweging. Valse-wimpereffect gegarandeerd!

Monsieur Big van Lancôme - 30 euro
Monsieur Big van Lancôme - 30 euro

Meet MONSIEUR BIG

Een ontmoeting via gemeenschappelijke vrienden, ontdekken dat ze op dezelfde dag verjaren via Facebook, een eerste romantische afspraakje en een hartverwarmende speech toen hij haar ten huwelijk vroeg. Dat alles deed haar beseffen dat hij haar Monsieur Big was.

In deze exclusieve video van ELLE x Lancôme vertelt Valérie Brems, auteur van de blog www.mirror-of-fashion.com over haar geliefde, hun ontmoeting, hun mooie herinneringen en hun toekomstplannen. Een confession video die je hier kunt ontdekken >>>

Doe zoals Valérie en vertel ons je mooiste love story. Wie weet win je dan wel één van de geschenkboxen met daarin de nieuwste XL volumemascara Monsieur Big van Lancôme.

Klik hier om deel te nemen.

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met Lancôme.