Dit zijn alle details over de tweeling van Beyoncé

Geüpdatet op 3 Juli 2017 door Isabelle Vander Heyde
Dit zijn alle details over de tweeling van Beyoncé

Het trio zou het dan toch niet zo goed stellen...

Beyoncé is bevallen! Het nieuws deed afgelopen weekend de ronde en wordt uiteraard vergezeld door tal van geruchten en speculaties: waarom stuurde de wereldster zelf nog geen mededeling de wereld in? Wat is het geslacht van haar twee nieuwe spruiten? Wanneer mogen we een eerste foto verwachten? Ontdek hier de antwoorden op al je vragen, dit weten we tot nu toe over de Beyoncé tweeling:

  • Ze zijn wel degelijk geboren. Sommige muggenzifters weigeren het nieuws te geloven zolang de ster het zelf niet heeft bevestigd, maar vader Matthew Knowles nam die eer reeds op zich. Via Twitter feliciteerde hij zijn vervreemde dochter met haar bevalling en daarmee viel alle twijfel weg. Fans namen hem trouwens kwalijk dat hij Beyoncés grote aankondiging "gestolen" heeft, maar de zangeres zelf heeft momenteel wel wat anders aan haar hoofd.
  • Zo zou er tijdens of na de bevalling een kleine complicatie zijn opgetreden, waardoor moeder en kinderen nog steeds in het ziekenhuis vertoeven. Er is ondertussen al een volledige week verstreken sinds de tweeling vorige maandag het levenslicht zag, maar de dokters houden hen liever nog een tijdje onder observatie. Roddelsite TMZ benadrukt wel dat er geen ernstig probleem is en dat lijkt ook bevestigd te worden door het feit dat zowel JayZ als Beyoncés moeder Tina sinds de geboorte op hun dooie gemak in de straten van LA werden gespot. Geen van beiden oogde werkelijk ongerust en dus besloot de Beyhive -Beyoncés trouwste schare fans- zich ook niet al te veel zorgen te maken. Hoe dan ook: sneu voor de zangeres, die waarschijnlijk niet kan wachten om thuis te zitten.
  • De officiële foto's van de twee nieuwe Carters werden naar alle waarschijnlijk òòk al ingeblikt, Beyoncé heeft de gewoonte haar fans te overladen met intieme familiekiekjes en pakt haar aankondigingen altijd groots aan, maar op de release ervan is het hoogstwaarschijnlijk wachten tot ze ook werkelijk uit ziekenhuis worden ontslagen. Any. Day. Now! 

1/

    • Blijft ons nog het grote vraagteken rond het geslacht van de baby's. Twitter verkeerde vorige week in verhoogde staat van paraatheid nadat niemand minder dan Barack Obama zich leek te hebben versproken. De oud-president haalde in een interview zijn sympathie voor JayZ aan en somde hun gelijkenissen op: "We hebben allebei echtgenotes die, laten we eerlijk zijn, onmetelijk populairder zijn dan wij. We delen ook een gigantisch zwak voor onze dochter, al moet ik toegeven dat hij me voorbij zal steken eens de tweeling er is." Obama heeft twee dochters, JayZ had er met Blue Ivy eentje, dus dat betekent dat er twee extra diva's bij zijn gekomen??? Herbekijk hier het bewuste interview:

  • Anderzijds zorgden twee ballonnen ook voor enige opschudding... Vrijdag werden de twee, één roze en één blauwe, aan het UCLA Medical ziekenhuis in LA geleverd en aandachtige kijkers wisten op het bijhorende kaartje "B and Jay" te spotten. Geen twijfel mogelijk dus aan wie ze bestemd waren en de kleuren laten ook al weinig aan de verbeelding over. Zou Obama zich vergist hebben of bewust verwarring hebben gezaaid? Wordt vervolgd!
  • beyonce_baby_tweeling_geslacht_