Beyoncé is bevallen van een tweeling

Gepubliceerd op 18 Juni 2017 door Laure Vandendaele
Beyoncé is bevallen van een tweeling

ZE.ZIJN.ER! Verschillende Amerikaanse media berichten dat Beyoncé eerder deze week bevallen is van een tweeling. Get it formation!

Op een officiële bevestiging van Beyoncé en Jay Z (en de eerste foto's) is het nog wachten maar alles wijst erop dat de langverwachte tweeling van het powerkoppel eerder deze week het levenslicht zag. De geruchten over een nakende bevallen zwengelden aan toen Beyoncé echtgenoot Jay Z en dochertje Blue Ivy afgelopen donderdag in de buurt van het ziekenhuis in Los Angeles gespot werden. Op vrijdag arriveerde een vrouw met twee gigantische ballonnen in de vorm van babyvoetjes met daarop 'It's a boy' en 'It's a girl' aan het ziekenhuis. Genoeg aanwijzingen voor website 'E Online' om te concluderen dat Beyoncé zonet een jongen én een meisje op de wereld zette. Perfecte speelkameraadjes voor Ella en Alexander, de pasgeboren tweeling van George en Amal Clooney!

Shoot

Beyoncé kondigde haar zwangerschap in februari aan het een veelbesproken fotoshoot. Niet veel later gaf vijf maand zwangere superster een spectaculair optreden tijdens de uitreiking van de Grammy's. Hoewel de wereld ernaar uitkeek op Bee te zien headlinen op Coachella moest de 35-jarige alsnog verstek geven omdat het optreden van dat kaliber op dat moment te zwaar was.

Beyoncé en rappen Jay Z huwden vierden een paar maanden geleden hun negende huwelijksverjaardag. Het koppel heeft al één dochter, Blue Ivy (5).