Hoera: er bestaat Oreo pasta

Geüpdatet op 10 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Hoera: er bestaat Oreo pasta

Bommetje in je ontbijtritueel: schuif even alle glutenvrije, vezelrijke, compleet verantwoorde hapjes aan de kant -bye bye acai bowl- en stel je geest open voor deze vieze lekkernij: Oreo pasta!

De Franse patissier Dominique Ansel kwam op het geniale idee het welbekende koekje te verwerken in een smeerbare variant, compleet mét krokante accentjes en uiteraard de heerlijke smeuïge roomlaag. Voor de kenners: Ansel is eveneens het brein achter cookie shotglaasjes om je dagelijkse portie melk uit te halen…

oreo pasta dominique ansel

Terug naar Oreo. De man deelde het voorbije weekend in zijn New York patisserie Dominique Ansel Bakery, één van de meest populaire zoeteplekken van The Big Apple, gratis staaltjes van zijn nieuwe uitvinding uit en kende meteen een monstersucces.  Zodanig dat hij het wondergoedje straks ook wereldwijd op de markt brengt? Wie weet, een goede mediacampagne -we doen onze uiterste best- kan hem misschien overtuigen! Wij duimen alvast voor dat laatste en gaan ondertussen op zoek naar een goed recept om zelf Oreo pasta te maken: wordt vervolgd…!