5 hoogtepunten van de Carpool Karaoke met Ed Sheeran

Geüpdatet op 29 May 2019 door Elise
5 hoogtepunten van de Carpool Karaoke met Ed Sheeran

James Corden overtreft zichzelf in veruit de meest hilarische episode van Carpool Karaoke.

#1. Eds bescheidenheid

Ed verklapt hoe zenuwachtig hij wel niet was om in de auto te kruipen met James. "Ik kon me niet voorstellen wat er grappig kon zijn als om samen eigen liedjes te zingen?".

#2. De Maltesers Challenge

Uit goede bron wist Corden dat Ed de nogal bijzondere gave had om ontzettend veel Maltesers-chocolaatjes in zijn mond te rammen. Psssst, hij overtreft zelfs zijn persoonlijke record... (Spoiler: het zijn er méér dan 50).

edsheerancarpoolkaraoke

#3. "Goodmorning"- berichtjes

Ed verklapte dat hij sinds enige tijd geen gsm meer heeft. Al zijn communicatie verloopt via mail. De reden? Hij werd 's morgens steeds wakker met 50 berichten waarin mensen enkel maar vragen stelden, nooit een simpel "Goedemorgen, alles goed"-sms'je. Héél uitputtend, gaf hij toe.

#4. Cafégewoonten 

Ed Sheeran houdt - net als zijn leeftijdsgenoten - van drinken en bruine kroegen. Hij overtuigt dan ook mede-artiesten om mee te gaan naar "skanky pubs", bij Justin Bieber is het gelukt!

#5. Castle On The Hill 

Love Yourself van Bieber, That's What Makes You Beautiful van One Direction en uiteraard zijn eigen Shape of You en Thinking Out Loud worden stuk voor stuk tot op de noot juist meegekeeld door het olijke duo. Maar de apotheose van de rit is de freestyle remix van Castle On The Hill waarin James en Ed samen een nieuwe tekst rappen op het nummer.