Björn Borg: stelt nieuwe collectie voor in Amsterdam

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Björn Borg: stelt nieuwe collectie voor in Amsterdam

bjornborgWoensdagavond stelde Björn Borg de nieuwe wintercollectie voor tijdens de modeweek van Amsterdam. Het Zweedse ondergoedmerk mag dit jaar 21 kaarsjes uitblazen en ook dat moest gevierd. Niemand minder dan topmodel Doutzen Kroes opende de show en kwam het label, aan de vooravond van haar eigen verjaardag, feliciteren. 

 Welcome to the jungle! Ter gelegenheid van de presentatie van de nieuwe wintercollectie voor mannen en vrouwen werd het voormalige Kasbank gebouw ingericht als post-apocaliptische jungle. Maar dan wel een jungle waarin heel wat schoon volk rondloopt.

Zoals het 21-jarigen en merken met hetzelfde aantal jaren op de teller betaamt, is het bij het bereiken van deze mijlpaal tijd om terug te blikken en de balans op te maken. Conclusie van Björn Borg? Het is tijd om die mannenbillen opnieuw in een losse boxer te stoppen. Het Zweedse merk besloot daarom ook om de loose boxers volgende winter te herintroduceren. Bij de vrouwen mag het allemaal een tikkeltje meer sexy zijn. Verder blijven prints flink vertegenwoordigd in de AW14/15 - lijn.