Deze feestjes mag je niet missen op zondag 4 juni

Geüpdatet op 2 Juni 2017 door Jolien
Deze feestjes mag je niet missen op zondag 4 juni

Zondag bouwen we een geweldig feestje!

Pinkstermaandag staat voor de deur en dat wil zeggen: een extra vrije dag! Geen enkele reden is dus goed genoeg om zondagavond thuis te blijven. En indien je nog geen plannen had, komt daar nu verandering in! Dit zijn de leukste feestjes op zondag 4 juni.

1/

feestjes_zondag_pinksteren

Extrema Outdoor

Zondag is het de laatste dag van het techno/elektrofestival Extrema Outdoor. In het Limburgse Houthalen-Helchteren kan je de pannen van het dak feesten! Have fun!

Afterparty

Wie overdag al iets gepland heeft, maar de sfeer van Extrema toch wil opsnuiven, gaat naar Club Vaag in Antwerpen. Vanaf 23.00 zet het feestgedruis een heuse afterparty in! Maar ook in Gent en Hasselt zetten ze het feestje verder.

2/

zondag_doen_tips_feestjes_pinksteren

Cosmo R&B

Ook Carré in Willebroek houdt een heuse party. Ga dus helemaal uit de bol op de beste r&b playlists. Shake what your mama gave ya!

Kind van de Duivel

Fans van Je Broer moeten afzakken naar Club Reflex in Westerlo. De Kind-van-de-Duivel-zanger komt er live optreden en ook erna wordt er nog gefeest tot in de vroege uurtjes.

No Fly

Mensen die dicht bij Brussel wonen, bouwen op zondag een feestje in Club Clandestin. Ronsel al je vrienden en vriendinnen bij elkaar en maak er een memorabele avond van!

LEES OOK: 6 originele daguitstapjes met je vriendinnen