Musthave: Derek Lam voor Estée Lauder clutch

Geüpdatet op 3 April 2019 door Anne Poelmans
Musthave: Derek Lam voor Estée Lauder clutch

derek lamSpeciaal voor het tienjarige jubileum van de samenwerking tussen makeupartikst Tom Pecheux en Derek Lam, lanceert Estée Lauder een exclusieve ESTÉE LAUDER DEREK LAM collectie. Het resultaat is een marineblauwe satijnen pochette met daarin vijf makeup musthaves.

Tijdens de Spring/Summer 2014 modeshow van Derek Lam in New York creëerde Tom Pecheux een adembenemende look die deze make-up collectie prachtig in de spotlight zette.

Met de 5 signatureproducten die je terugvindt in de clutch creëer je een moderne, frisse look die recht van de catwalk lijkt te komen.

DE PRODUCTEN

De ESTÉE LAUDER DEREK LAM COLLECTIE omvat vijf producten in limited edition van de hand van Tom Pecheux.

De gouden kleur van The EyeShadow, een crèmige oogschaduw, geeft de ogen een moderne glans, terwijl The Mascara met zijn nieuwe liftende formule van de wimpers echte blikvangers maakt. The Kajal Crayon, het oogpotlood in diep marineblauw, zorgt voor een tikje drama dankzij een intense, smudgy afwerking. Ideaal voor een avondje uit! De crèmige en uiterst dekkende formule van The LipColor zorgt juist weer voor de perfecte nude liplook, terwijl The Gloss de lippen een transparante, roségouden glans geeft.

De nieuwe ESTÉE LAUDER DEREK LAM COLLECTIE is exclusief verkrijgbaar in limited edition online bij Ici Paris XL BE (webshop)

Estée Lauder Derek Lam collectie           € 87,93