Kom ons vergezellen op de Galeria Inno Summer Week

Geüpdatet op 20 February 2018 door ELLE België
Kom ons vergezellen op de Galeria Inno Summer Week

Zomer, zon, hitte, ... Hoog tijd om je zomervakantie te plannen. En dat vraagt wat voorbereiding! Onze ELLE styliste zal je tijdens de Galeria Inno Summer Week bijstaan met handige tips & tricks om de perfecte strand look te creëren!

Kan je niet wachten om op vakantie te vertrekken? Hoogst waarschijnlijk moet je nog maar een paar weken op je tanden bijten. Uiteraard hoort bij het voorbereiden van je vakantie ook het maken van je valies. We leggen onze favoriete outfits, beauty essentials en natuurlijk onze bikini alvast klaar. Zon, zee en strand: here we come!

Helaas is het voor velen onder ons een hele opgave om al onze must haves (inclusief dat paar hakken dat we moéten meenemen) in één valies te proppen. Wat gedaan? Enkel het nodige meenemen en onze zorgvuldig samengestelde outfits achterlaten? Wij bieden jou dé oplossing.

Wacht niet langer en ontdek de onmisbare must haves voor een geslaagde strandvakantie tijdens de Summer Week van Galerio Inno. Het advies van de ELLE styliste krijg je er gratis en voor niets bij!

Op 3 juni 2017 in Liège en Antwerpen.

Op 10 juni 2017 in Brussel Nieuwstraat en Leuven.

Op het programma? 

- Advies op maat van onze ELLE fashion styliste
- Heerlijk, frisse cocktails
- Goodiebags vol leuke verrassingen
- En voor vier gelukkige lezeressen is er een aankoopbon van €500 te winnen!

Afspraak op de Galeria Inno Summer Week van 3 t.e.m.  10 juni!