Hoe was de Festival Shopping Party bij New Look?

Geüpdatet op 3 October 2017 door Commercieel team
Hoe was de Festival Shopping Party bij New Look?

Bloemenkransen, tatoeages, een dj en een kleurrijke festivalcollectie … De opkomst voor deze feestelijke namiddag was groot, op 17 mei in de ‘New Look’ boetiek in Antwerpen. Wat een sfeer!

Het festivalseizoen nadert met rasse schreden. Tijd dus om onze garderobe aan te vullen! Een prima excuus ook om jullie op een onvergetelijke dag te trakteren, vonden ELLE en New Look. Zo konden jullie in de winkel op de Meir een fantastisch shoppingmoment beleven rond het thema bloemen.

Een festivalcollectie

New Look liet de lezeressen van ELLE kennismaken met zijn festivalcollectie: jeans shorts, tops met blote schouders, lange kimono’s en fluo badpakken ... Het was moeilijk om te kiezen! Onze fashion editor was aanwezig om jullie advies te geven bij jullie aankopen.

Er waren ook koopjes te doen: de lezeressen van ELLE kregen maar liefst 30% korting op de hele collectie!*

Tatoeages

De tatoeages van het merk SIOOU waren niet te missen. Zij brachten ons meteen in de stemming!

Op de beats van de dj veranderde de boetiek in een heus modefestival, een hele middag lang.

Bloemen, overal bloemen!

Kleding, tatoeages, … toch ontbrak er nog iets aan onze look. New Look wist raad en organiseerde samen met JennyFleur een workshop bloemenkransen maken.

Bij het naar huis gaan zat de goodie bag van ELLE vol leuke geschenkjes, om de dag in schoonheid te eindigen. We zijn weer verwend, meisjes!