ZIEN: hier brengen Pippa en James hun huwelijksreis door

Gepubliceerd op 24 Mei 2017 door Elise
ZIEN: hier brengen Pippa en James hun huwelijksreis door

Nog geen 24 uur na het magische huwelijksfeest werden de kersverse lovebirds al opgemerkt in de luchthaven van Los Angeles. Maar waar naartoe? Van de eindbestemming tot het prijskaartje, zo ziet de honeymoon van Pippa en James eruit:

  • Hun wittebroodsweken zet het kersverse stel alvast stijlvol in. Na een knaller van een bruidsfeest (bekijk hier alle foto's) strijken Pippa en James neer op het tropische eiland Tetiaroa, Frans-Polynesië.
  • Tetiaroa quoi? Enkele hectares paradijs ten midden van de Pacifische oceaan waar in 1962 de opnames plaatsvonden voor de film "Mutiny on the Bounty" met Marlon Brando in de hoofdrol. De acteur werd er op slag verliefd op en besloot het eiland voor 99 jaar te huren. Zo kon hij er zijn hele leven lang van genieten.
Marlon Brando
Marlon Brando
  • Na Brando's dood bleef zijn zoon Teihuto over als enige vaste eilandbewoner. Die smeedde plannen om een luxeresort te bouwen maar kon niet genoeg geld ophoesten. Een projectontwikkelaar kreeg oog voor het idee en construeerde op zijn beurt "The Brando": een paradijselijk hotelcomplex waar enkel de crème de la crème zich een suite kunnen veroorloven.
  • Het prijskaartje? Je telt een kleine drie duizend euro neer voor één overnachting in een van de 35 luxevilla's met eigen zwembad en bioscoopzaal. Het goddelijke uitzicht op strand en lagune is inbegrepen.

In beeld:

LEES OOK: Zo schattig waren prins Harry en Meghan Markle op het huwelijk van Pippa.