Popprinsessen door de ogen van Roberto Cavalli

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Popprinsessen door de ogen van Roberto Cavalli

cavalliOud nieuws: de podiumkostuums van Miley Cyrus’ aanstormende tournee Bangerz zullen weinig aan de verbeelding overlaten. Nieuw nieuws: niemand minder dan Roberto Cavalli nam de stukjes stof voor zijn rekening.

Naast onder andere Marc Jacobs en The Blonds wist de schandaalkoningin blijkbaar ook Roberto Cavalli voor zich te winnen. Al is dat eigenlijk niet zo verwonderlijk: de Italiaanse ontwerper leende zijn tekenpen in het verleden maar al te graag aan popprinsesjes.

Klik door de galerij en ontdek de papieren versies –nu eens creepy, dan weer verbloemd- van Miley, Beyoncé, Shakira en Co.

1/

Miley Cyrus

Maak kennis met Miley Op Papier, inclusief freaky, blinkend manga hoofd. Al klopt het plaatje uiteindelijk wel: een beetje plastiek griezelen past wel bij haar nieuwe imago.

1 2 3 4

2/
Beyoncé
5
Schande alom toen Cavalli vorig jaar deze schetsen van Beyoncé onthulde. De ontwerper bleek haar beroemde rondingen vakkundig beknot te hebben en dat kon voor Queen B’s gigantische fanclub niet door de beugel...

3/

Shakira 6

Dan vond hij Shakira’s heupen blijkbaar interessanter. Heupen die hij vrolijk uit de kom liet zwaaien voor haar beroemde Waka Waka look.

4/

Spice Girls

De Spice Girls, in de ogen van vredige Cavalli een bende hechte vriendinnen. Posh Spice rààkt zelfs één van haar collega's aan! Cavalli, klaarblijkelijk een aanhanger van het surrealisme…
7