PrimaDonna lanceert eerste swimwearcollectie met grote cupmaten

Gepubliceerd op 22 Januari 2014 door Christin Ho
PrimaDonna lanceert eerste swimwearcollectie met grote cupmaten
primadonna1
Afb.: PrimaDonna

Vorige week stelde het Belgische lingeriebedrijf Van de Velde tijdens een heuse rondvaart op de Schelde haar allereerste PrimaDonna badmodelijn voor. Vrouwen met een grotere cupmaat hebben voortaan minder zorgen. Deze collectie wordt exclusief voor hen op de markt gebracht.

En zoals het hoort waren de modellen échte vrouwen die pronkten met hun rondingen. Als herboren Venussen uit de Schelde toonden zij waar Prima Donna Swim voor staat: goede materialen, pasvorm, kwaliteit én voldoende ondersteuning van de borsten.

Het duurde welgeteld twee jaar om de zes swimwearseries te creëren. PrimaDonna deed beroep op 27 pasdames, elk met een andere cup- en omtrekmaat, die de opdracht kregen om de tankini's, bikini's en badpakken uit te testen in de les aquaspinning tot een namiddag zonnebaden.

Als consument hoef je geen vast setje te kopen, je kiest zelf welk bovenstuk en slipje het best past bij jouw lichaam. Bovendien hoef jij je geen zorgen te maken als je te veel cocktails hebt gedronken of uitgebreid hebt getafeld tijdens de vakantie, de figuurcorrigerende badpakken slanken af en creëren een ultravrouwelijk silhouet. Draag daarbovenop een strandjurkje of pareo uit het aanbod en je bent vertrokken voor een avondje uit.

Afb.: PrimaDonna en Monica Ho