Nieuwe collab: Esprit x Opening Ceremony Deel 2

Gepubliceerd op 5 Mei 2017 door Marjolijn Vanslembrouck
Nieuwe collab: Esprit x Opening Ceremony Deel 2

Hoe kan je een ingeslapen modelabel nieuw leven inblazen? Simpel: lanceer een collab met de hipste conceptstore ter wereld. Tussen Esprit en Opening Ceremony is het in elk geval grote liefde.

Vorige winter lanceerde het Californische label een eerste samenwerking met de Amerikaanse conceptstore. De capsulecollectie was geïnspireerd op de oorspronkelijke jaren '80 en '90 ontwerpen van Esprit. We herinneren ons vooral de uitvergrote logo's in de typische kleuren. 'The revival of the brand logo', luid en duidelijk.

Esprit, Opening Ceremony, collab, samenwerking, SS17, logo, Californië, modecollectie

De zomercollectie oogt  zachter en minder schreeuwerig en is een eerbetoon aan de multiculturele geest van het merk. De verschillende stukken zijn eindeloos combineerbaar, mix & match of mix & don't match, zoals je wilt.

Bloemetjes en streepjes

Het Esprit-logo neemt nog altijd een belangrijke plaats in. Uniseks sweatshirts, joggingbroeken en t-shirts zijn de key-items van de capsulelijn. Coole shorts, hemdjes en skaterokjes vullen de damescollectie aan. Naast de silhouetten in pasteltinten, zijn er ook stukken met contrasterende streepjes en een mix van bloemen- en paisleyprints.

Esprit, Opening Ceremony, collab, samenwerking, SS17, logo, Californië, modecollectie

Ook de accessoires stemmen ons vrolijk. Vissershoedjes en petten, strandtassen en fanny packs in zomerse streepjes. Kan het nu dan ook eens écht zomer worden?

Esprit x Opening Ceremony, exclusief te koop via openingceremony.com