Deze actrice weigert Gossip Girl reünie

Gepubliceerd op 2 Mei 2017 door Elise
Deze actrice weigert Gossip Girl reünie

Deze blonde hoofdrolspeelster wil absoluut niét terug in de rol kruipen van haar Gossip Girl-karakter. 

Taylor Momsen - ofte Jenny Humphrey - is het enige spreekwoordelijke obstakel dat een eventuele GG-hereniging in de weg staat. De actrice - of nu beter: de zangeres - heeft haar carrière zo gefocust op muziek en in het bijzonder op haar rock band The Pretty Reckless, dat ze ongetwijfeld voor een remake zou bedanken.

"Tijdens het Gossip Girl-tijdperk was ik nog maar een kind, dus nee, ik zou niet terug kunnen naar mijn rol als Jenny. Muziek is iets wat mij altijd al bezig heeft gehouden. Het incarneert wat ik ben. Ik denk dat ik mezelf eerst als een schrijver zie en vervolgens als een muzikant, maar dus niet langer als actrice. Een artiest zijn, sluit meer aan bij mijn identiteit. Acteren kan ik me enkel herinneren als een hobby uit mijn verleden...", aldus Taylor.

De 23-jarige zangers onderging een drastische metamorfose doorheen de jaren. Benieuwd of ze haar gothic look eindelijk vaarwel heeft gezegd? Kijk mee:

Taylor is lang niet de enige die haar acteercarrière aan de wilgen hing, lees hier hoe het met de rest van de cast vergaan is.

P.S. Was je een verwoed Gossip Girl-kijker? Dan herken jij vast deze 10 quotes.