Kim Kardashian: ‘ik ben een beter mens geworden’

Geüpdatet op 19 Februari 2019 door Laure Vandendaele
Kim Kardashian: ‘ik ben een beter mens geworden’

De ultieme 'material girl' is niet meer. Althans, dat is wat Kim Kardashian eerder deze week beweerde in de talkshow 'Ellen'.

Kim Kardashian was afgelopen week voor het eerst sinds de overal in Parijs te gast in de Amerikaanse talkshow 'Ellen'. Niet om haar nieuwe lippenstiftcollectie in samenwerking met Kylie Jenner te promoten want daar maalt Kim K. naar eigen zeggen niet meer om. De 36-jarige realityster kwam er vooral vertellen  hoe de overval haar tot een beter mens maakte en dat North bij momenten een verschrikking is.

De meest opvallende uitspraken van Kim op een rij.

Over de overval in Parijs

kim kardashian diamant ellen overval parijs

"Het klinkt misschien vreemd, maar ergens had ik het gevoel dat dit mij moest overkomen. Ik ben een ander mens geworden. Voordien was ik echt wel materialistisch. Begrijp me niet verkeerd, er is niets mis met hard te werken en fier te zijn om de mooie dingen die je kan kopen maar voor mij is het niet belangrijk meer. Ik ben zo blij dat mijn kinderen deze versie van mezelf te zien krijgen. Spullen kunnen me niets meer schelen en ik zal er dan ook niet meer mee showen."

Op de volgende pagina -> over de onmogelijke North

1/

Over North

kim kardashian north west ellen

"North geeft Saint er de hele dag flink van langs maar hij huilt nooit. Ze is verschrikkelijk. Ze is zo ongelooflijk jaloers op hem. Ik dacht dat het een voorbijgaande fase was maar dat is het dus niet. Ik mag hem niet vasthouden van haar, borstvoeding geven was dan ook uit den boze. Ik moest zelfs een melkbrikje met een rietje in mijn beha steken zodat zij ook kon drinken!"

"North is helemaal haar vader. Ze zegt de gekste dingen. Zit ze naast iemand die haar niet bevalt, zegt ze dat gewoon luidop. Een strenge blik van mij is in dat geval  niet voldoende om haar het zwijgen op te leggen. “Wat is het probleem mama, ik ben toch gewoon eerlijk?”, zegt ze dan."

Op de volgende pagina -> over Saint

2/

Over Saint

kim kardashian saint west ellen

'Hij is mijn tweeling. We hebben dezelfde persoonlijkheid. Hij is zo'n lief, braaf klein jongetje."

op de volgende pagina -> over de 40ste verjaardag van Kanye West

3/

Over de 40ste verjaardag van Kanye

kim kardashian kanye west ellen

"Hij organiseerde al de meest fantastische, romantische, buitensporige, gekke, wilde dingen , dus ik moet serieus uit mijn pijp komen. Ik denk dat ik een idee heb, maar ik kan er uiteraard nog niets over zeggen. Toch zou ik het graag binnen de familiale sfeer en intiem houden."