Beyoncé onthult opnieuw intieme zwangerschapsfoto’s

Gepubliceerd op 24 April 2017 door Isabelle Vander Heyde
Beyoncé onthult opnieuw intieme zwangerschapsfoto’s

Hoe geheimzinnig ze meestal ook over haar privéleven doet, Beyoncé is vastbesloten je van haar tweede zwangerschap te laten meegenieten. 

De wereldster geniet momenteel van een welverdiende rustpauze, maar van rusten komt niet veel in huis. Queen Bé's lijkt in amateurfotografie haar nieuwe hobby te hebben gevonden en bombardeert haar fans met intieme familiekiekjes en vrolijke teasers van het dagelijkse leven ten huize CarterEerder kregen we al te zien hoe zij en dochtertje Blue zich gezellig klaarstoomden voor filmpremières én hoe ze wild gingen met nude Yeezy looks (Blue, iets zegt ons dat jij later spijt krijgt van die foto's...) en nog naaktere selfies. Vandaag toont Beyoncé ons hoe Pasen eraan toe gaat in de beroemde familie: een stel sexy dijlaarzen, een cape, haar Destiny's Child vriendinnen en Blue op haar paasbest! Ze mag dan wel even out zijn, de ster is niet van plan haar sexy imago te laten wegstelen:

Meer Beyoncé? Ze vierde onlangs haar negende huwelijksverjaardag met JayZ, ontdek hier alle ins & outs van één van de meest beruchte huwelijken uit de showbiz!