Verrassing: je kan North Wests garderobe voor een prikje kopiëren

Geüpdatet op 24 April 2019 door Isabelle Vander Heyde
Verrassing: je kan North Wests garderobe voor een prikje kopiëren

Nu ja, een prikje dat (financieel) pijn blijft doen, natuurlijk... maar het is minder erg dan verwacht! 

Er is geen ontkomen aan: kleuters maken tegenwoordig integraal deel uit van de fashion scene en de vraag naar miniatuur design is gigantisch. (Ontdek hier trouwens de tien coolste catwalk kids van het moment.) North West en Blue Ivy brengen hun dagen al jaren door in Givenchy en Gucci, maar voor de gemiddelde boreling was dat tot nu toe geen optie.

Tot nu toe, want Givenchy is van plan ook modegekke moeders met een minder indrukwekkende bankrekening dan die van Kim Kardashian of Beyonce te plezieren. Het huis wil haar streetwear klassiekers (denk bomber, kanten creaties) en diè Bambi sweater!) vertalen naar een kindercollectie, die reeds in juli 2017 in de rekken zou liggen. De aanstormende lijn zal kleren voor 0 tot 12 jaar aanbieden en prijzen zullen variëren tussen 80 euro voor een babyshirt en 300 euro voor jassen en schoenen. Toegegeven, een hoog prijskaartje voor een stuk wiens lot van ketchup- en grasvlekken op voorhand bezegeld is, maar we zijn toch mijlenver verwijderd van de 3000 euro kostende creaties in Northie Wests inloopkast…

Die laatste zal binnenkort trouwens een nieuwe vleugel aan desbetreffende kast mogen toevoegen, want er wordt reeds luidop gefluisterd over Givenchy’s plannen om naast de prêt-a-porter ook een couture lijn voor kinderen te lanceren. Iets zegt ons dat de front row van het Franse huis komend seizoen volgestouwd zit met stijlvol jengelend addergebroed! 

baby_givenchy_kids_collectie_north_west_6

Wil je je kids straks ook in Givenchy steken? Ontdek hier alvast de collectie: