Sushishop doet het met Scott Campbell

Gepubliceerd op 19 April 2017 door ELLE België
Sushishop doet het met Scott Campbell

Sushishop onthult een nieuwe box die beschikbaar zal zijn vanaf woensdag 19 april.

De box is een samenwerking met de beroemde Amerikaanse tattoo-artiest Scott Campbell en zal slechts in beperkte oplage verkrijgbaar zijn. Met deze creatie laat de sushi ontwerper ons nieuwe smaaksensaties ervaren. De doos kost €45 en bevat 42 stuks, waaronder 3 nieuwe sushis, makis en California rolls.

Wie is Scott Campbell?

De 39-jarige kunstenaar/tatoeëerder werd bekend door de opening van zijn tattooshop "Saved Tattoo" in New York in 2005. Hij mag vele beroemdheden zoals Orlando Bloom, Helena Christensen, Penelope Cruz en Marc Jacobs onder zijn klanten rekenen.

In november 2015 stond hij volop in de belangstelling dankzij zijn bijzondere tentoonstelling "Whole Glory" in New York. Het paradepaardje? Een muur met in het midden een gat dat groot genoeg was om je arm door te steken. Aan de andere kant van de muur zat Scott Campbell. Hij plaatste een gratis tatoeage bij iedereen die zijn arm door het gat durfde te plaatsen. Als klant had je op geen enkel moment contact met Campbell en ontdekte je dus pas als hij klaar was wat hij bij jou getatoeëerd heeft.

De drie nieuwe gerechten

Sushi "Tuna Zuke & Tomato"

ZUKE
Gemarineerde tonijn, geplette tomaten, olijfolie, sojasaus.

California rol "Citrus Zalm"

citrus_salmon
Zalm, advocado, mayonaise met citroen, een knapperig korstje, bieslook, sesam.

Maki "Spinach & Tempura"

spinach
Tempura garnaal, advocado, spinazie, rode uien, limoensap, olijfolie, 7 kruiden, sesam.

De verrassing?

Sushishop samenwerking Scott Campbell

Elke doos bevat een tijdelijke tattoo van Scott Campbell. De ideale gelegenheid dus om enkele dagen een werk van de kunstenaar op je lichaam te dragen.

(Via ELLE Belgique, Manon Capelle)