Coachella 2017: de mooiste streetstyle outfits

Geüpdatet op 9 April 2019 door Laure Vandendaele
Coachella 2017: de mooiste streetstyle outfits

Het eerste weekend van Coachella 2017 zit er alweer op. Zoals ieder jaar werd de woestijn overspoeld door duizenden muziekliefhebbers en beroemdheden die voor de gelegenheid hun beste festivaloutfit uit de walk-in-closet haalden.

In Coachella valt er niet alleen op het podium veel te zien (Future, DJ Snake, Lady Gaga, Lorde, The XX,...), ook wat er zich op de wei afspeelt draagt bij tot de overal ter wereld voelbare sfeer van het festival. De site in de woestijn staat vol kleurrijke kunstinstallaties en ook de festivalgangers laten zich tijdens de officieuze kick-off van het festivalseizoen van hun mooiste kant zien. Outfits worden zorgvuldig samengesteld:  franjes tieren welig, boho-jurken wapperen in de wind en cropped tops zorgen voor verluchting in de hitte.

Bye bye bloemenkroon

Grote afwezige: de bloemenkroon. Het haaraccessoire dat op Coachella groot werd gemaakt gaat heeft zijn beste tijd gehad en wordt vervangen door slappe hoeden en een duo dotjes. Een bloemenkrans draag je dus nog enkel op Snapchat.

Inspiratie

Ook bij ons staat het festivalseizoen zo goed als voor de deur. Laat je nu al inspireren door deze streetstyle waardige festivaloutfits.