BackUpPlan – het plan B voor je billen

Geüpdatet op 18 Januari 2014 door Laure Vandendaele
BackUpPlan – het plan B voor je billen

MyBup

Omdat sommige grillen van het leven moeilijk te voorspellen zijn, is het aangewezen een back up plan te hebben. Omdat sommige verrassingen van het leven om een propere onderbroek vragen, is het aangewezen een BackUpPlan op zak te hebben.

In het tweede geval gaat het om een onderbroek. Het is namelijk niet altijd een overbodige luxe om een extra slipje bij te hebben. Het leven zit immers vol verrassingen en je weet nu eenmaal nooit precies op voorhand wat de dag brengen zal. De ene dag eindigt na een onverwacht avondje met een sleepover bij die ene kerel op wie je al maanden een oogje hebt en de andere met een onaangekondigd bezoekje van moeder natuur.

LEES OOK: de Bra Bag: hot or not?

In beide gevallen komt een propere onderbroek, en dan nog liefst een esthetisch verantwoord exemplaar, van pas. Uit onderzoek blijkt dat 2 tot 4 vrouwen op 10 vrouwen op dergelijke (en andere ongewone situaties) voorbereid zijn en een reserveslipje in hun tas meedragen. Toch zijn zelfs die vooruitziende dames niet 100 procent behoed tegen gênante situaties. Want wanneer je door handtas- of andere smerigheid (en we weten allemaal wat er op de bodem van een veelgebruikte handtas leeft) bevuilde slipje uit je tasje valt wanneer je achteloos naar een pakje kauwgom graait, brandt het schaamrood niet enkel op je wangen.

Vooruitziende vrouwen, of vrouwen die na een one night stand niet met blote billen naar het werk willen, hebben een BackUpPlan in hun handtas zitten. Dit discrete ronde doosje met daarin een sexy slipje reist subtiel met je mee redt je uit de nood op het moment dat de grillen des levens om een onverwachte kostuumwissel down under vragen. Verder kan je in het doosje ook een tampon of een condoom kwijt. Een must have gadget voor de Bridget Jones’en onder ons?

foto 2Backuprood

De BackUpPlan slipjes zijn verkrijgbaar in rood, zwart en champagnekleur. De aanbevolen verkoopprijs bedraagt 29,95 euro.