Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 17 Januari 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

Schermafbeelding 2014-01-17 om 14.27.14

Ophef rond Amber Heards nieuwste kleinood, goed nieuws voor Miley Cyrus en nog beter voor Mario Testino. Ook het Belgische Cafe Costume heeft reden tot vieren: het label staat binnen twee maanden op de rode loper!

Hoezo, verstoten? Niet iedereen keert schandaalkoningin Miley Cyrus de rug toe. The Blonds, Jeremy Scott, Bob Mackie en uiteraard Marc Jacobs tekenden alvast voor de podiumkostuums van haar aanstormende tournee Bangerz. Benieuwd hoeveel centimeter stof daarbij te pas zal komen…

Op 2 maart sturen we niet enkel Belgische acteertalent naar de Oscars, ook ons modegevoel zal vertegenwoordigd zijn. Cafe Costume kleedt immer de mannelijke cast van The Broken Circle Breakdown, genomineerd voor een felbegeerd beeldje. Laten we hopen op een dubbele overwinning, zowel voor de film àls het label.

Alweer een ring die voor heel wat speculaties zorgt. In Hollywood gonst het van de geruchten rond Johny Depp en Amber Heard sinds de actrice werd betrapt met een joekel van een diamant om haar ringvinger. Het zou daarmee de vijfde keer zijn dat Depp op de knieën ging, al haalden hij en zijn verloofdes nooit het altaar. Het is dan ook hoogst onwaarschijnlijk dat ook deze relatie in een plechtige’I do’ eindigt.

Mario Testino vervoegt het lijstje geridderde beroemdheden in Groot-Brittannië. De Peruviaanse fotograaf ontving eerder deze  week een Order of the British Empire medaille als dank voor bewezen diensten, zowel in de modewereld als daarbuiten. Vooral het Britse koningshuis blijkt fan van zijn werk. Zo nam hij enkele maanden voor haar dood een reeks iconische foto’s van Lady Diana en verzorgde hij de verlovingsbeelden van Kate Middleton en prins William.