Er komt een Kardashian tekenfilm voor volwassenen

Gepubliceerd op 27 Maart 2017 door Isabelle Vander Heyde
Er komt een Kardashian tekenfilm voor volwassenen

Willen of niet, we raken maar niet uitgekeeped met die dekselse Kardashians… Net toen je dacht dat ze niet nòg meer media-aandacht konden krijgen, komen de beroemde zussen met een nieuw TV-project op de proppen.

Zet je schrap voor de Kardashian tekenfilm!

 Momager Kris Jenner zou volop aan het onderhandelen zijn met de Amerikaanse filmgigant Harvey Weinstein om de fratsen van haar beroemde dochters in enkele rake pennenstreken naar het kleine scherm te brengen. De gloednieuwe show zou focussen op de Kim, Kourtney en hun jongere zussen, maar voor Caitlyn Jenner -voormalige stamvader van de reality clan- zou er alvast geen plekje zijn weggelegd. Verder weinig details, buiten dat de nieuwe reeks zich uitsluitend op volwassenen zal richten -lees: lekker pikant! Het is ook niet duidelijk of de sterren zelf hun welbekende nasale klanken zullen inspreken, of als ze beroep doen op acteurs. Hoe dan ook: Samson & Gert krijgen er bij deze geduchte concurrentes bij…

De cartoon plannen zijn trouwens niet de enige nieuwigheid voor Amerika's beroemdste familie. Ook deze superster krijgt dit seizoen een hoofdrol in de show!