Beyoncé verklapt geslacht tweeling

Gepubliceerd op 15 Maart 2017 door Elise
Beyoncé verklapt geslacht tweeling

Beyoncé, een meesterbrein in cryptische codes?

Voor het verjaardagsfeest van haar stiefvader vorige week, wurmde de Shining-zangeres haar zwangere lijf voor de gelegenheid in een zwarte korte bodycon dress (hoezo sexy en preggy gaan niet samen?). Van opgezwollen voeten lijkt de zangeres duidelijk geen last te hebben, als we haar torenhoge knielaarzen mogen geloven.

Queen B werkte haar look af met enkele accessoires en ook aan de juwelen werd aandacht besteed, zowel door B zélf als door enkele opmerkzame fans. Want wie goed kijkt, ziet dat ze de "If I were a boy" oorringen uit 2008 opnieuw uit de juwelenkist haalde.

Het is niet de eerste keer dat de ster op Instagram op een subtiele manier een bommetje dropt. Lang voor het Lemonde-album postte ze een kiekje waarop ze poseert met een citroen en niet veel later een foto van een glas limonade. In december 2016 verscheen er een foto waarop ze twee vingers in de lucht houdt - een gebaar dat niet alleen voor vrede, maar ook voor de twee spruitjes in haar buik - staat, achteraf bekeken.

Een briljante mind game of louter toeval? De BeyHive reageert verdeeld. Tegenstanders beweren ten stelligste dat de tweeling een jongen en meisje zou zijn... Keep you informed!

Kijk mee: