Sarah Jessica Parker ontwerpt ‘The Carrie’

Gepubliceerd op 14 Januari 2014 door Laure Vandendaele
Sarah Jessica Parker ontwerpt ‘The Carrie’

SJPschoenen

Sarah Jessica Parker mag dan wel komaf gemaakt hebben met haar verleden als bekende televisiefashionista, ook in real life beschikt de actrice over een behoorlijke dosis passion for fashion. Zo ligt haar langverwachte schoenenlijn, kortweg SJP, eind volgende maand in de rekken van haar eigen pop-up shop.

Carrie Bradshaw hield van Mr. Big en van...haar schoenen! De populaire schrijfster spendeerde zo goed als elke dollar die ze met haar column verdiende aan een nieuw paar hoog gehakte pumps. Hoewel Sarah Jessica Parker de straten van New York momenteel met een paar warme laarsjes aan de voeten trotseert, zweert de actrice tijdens sneeuwvrije avondjes bij hoge, elegante pumps. En vanaf 28 februari paradeert de actrice hoogstwaarschijnlijk enkel nog op schoenen met haar initialen op de zool rond.

LEES OOK: De eerste ontmoeting tussen Carrie Senior en Junior.

Vanaf die datum is de schoenencollectie van SJP verkrijgbaar bij Nordstrom. De luxewarenhuis opent voor de gelegenheid een pop-up shop in New York al werd de precieze locatie nog niet bekend gemaakt. Parkers schoenen zijn van Italiaanse makelij en prijzen variëren tussen de 143,00 en 355,00 euro. Wij vermoeden dat de pump met de klinkende naam ' The Carrie' vermoedelijk het vaakst over de toonbank zal stappen.

Klik hier voor meer info

foto's: Glamour