Ontdek de nieuwste active wear trends in Maasmechelen Village!

Gepubliceerd op 16 Maart 2017 door ELLE België
Ontdek de nieuwste active wear trends in Maasmechelen Village!

Athleisure, het dragen van je workout kleren buiten de sportschool, blijft ook in 2017 helemaal hot en dat hebben ze bij Maasmechelen Village goed begrepen. Strakke lijnen, moderne accenten en atletische details kleurden de creaties op de catwalk en binnenkort ook jouw kleerkast! Bij active wear horen niet alleen stijlvolle leggings en stoere bomberjacks maar ook een gezonde, actieve levensstijl.

De maand maart staat in Maasmechelen Village volledig in het teken van een actieve levensstijl. Kom het weekend van 18 & 19 of 25 & 26 maart naar Maasmechelen Village: ontdek er de nieuwste active wear trends én zet je beste beentje voor tijdens de leuke activiteiten! Vind je innerlijke rust tijdens één van de yogasessies, geniet van een heerlijke, gezonde maaltijd zonder calorieën te moeten tellen en laad jezelf weer helemaal op door een ontspannende wandeling in het nationaal park Connecterra. Laat je tenslotte inspireren door de live mannequins. Een nieuwe, leuke sportoutfit is immers de beste motivatie om jezelf aan het sporten te krijgen!

Dé nieuwste musthaves van het seizoen zijn gestroomlijnde trainingsbroeken, strakke bomberjacks en it-sneakers. Kies voor luxematerialen en maak het geheel net dat tikje gesofisticeerder. Athleisure is niet alleen hip maar ook nog eens super comfortabel. Gigi en Kendall toonden zich al grote fans van de trend. Nu jij nog!

Tijdens de weekends van 18 & 19 en 25 & 26 maart ontvang je bij elke aankoop in de boetieks van Maasmechelen Village een postkaart. Beantwoord de wedstrijdvraag, vul je gegevens in, deponeer je kaart in de wedstrijdbox in het Tourist Information Centre en maak kans op een luxe shoppingweekend! Je kan een Maasmechelen Village Gift Card ter waarde van €500 en een overnachting voor twee personen in het prachtige Hotel Terhills in de wacht slepen. Geen betere manier om de lente goed in te zetten!

Hier alvast een voorproefje van wat je allemaal met je gift card zou kunnen doen.

 

 

Neem hier een kijkje voor nóg meer musthaves die je in Maasmechelen Village kan scoren.

Psst! De gift card is één jaar geldig, je hoeft dus niet alles in één keer uit te geven!