Ons strak beautyplan

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Commercieel team
Ons strak beautyplan

Op 8 maart is het de Internationale Dag voor de Rechten van de Vrouw. Om deze bijzondere dag te vieren en de vrouw in de schijnwerpers te plaatsen, biedt ICI PARIS XL een kortingsbon aan ter waarde van € 10 geldig bij aankopen vanaf € 50*.

Vandaag is de perfecte dag bij uitstek om jezelf te verwennen. Het is ten slotte onze dag! Parfums, make-up, nagellak, gelaats-, lichaams- of haarverzorgingen – verzorg jezelf, maar zonder een fortuin uit te geven.

Van 8 tot 9 maart krijg je € 10 korting geldig op het hele assortiment* in alle ICI PARIS XL-parfumerieën in België en in de e-shop. Origins, Smashbox, Bumble and Bumble, Balmain, Filorga, Clarisonic, Givenchy, KENZOKI,... Verwen jezelf met de leukste producten van je favoriete merken.

Download hier snel je bon.

Het ELLE Beauty Team selecteerde alvast enkele must have schoonheidsproducten voor jou:

products_iciparisxl

* Gebruiksvoorwaarden van de bon: met je ICI PARIS XL-privilegekaart en op vertoon van deze bon krijg je € 10 korting op het volledige assortiment bij aankopen vanaf € 50. Geldig tot en met 09/03/2017 in alle ICI PARIS XL parfumerieën in België. Eveneens geldig in de e-shop door de code BEL-ELLEJDLF in je winkelwagentje in te voeren. Niet cumuleerbaar met andere acties, promoties, bons en/of voordelen. Niet geldig bij aankoop van producten van Urban Decay, My Color Passport, Gift Cards, Gift Cheques en/of Vivabox. Info en voorwaarden in onze parfumerieën of op het nummer 02/643.66.50. Onder voorbehoud van eventuele fouten of wijzigingen.