Jennifer Lawrence pest Taylor Swift tijdens Golden Globes

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Jennifer Lawrence pest Taylor Swift tijdens Golden Globes

CA: 71st Golden Globe Awards - Red Carpet Arrivals

Van je vrienden moet je het hebben! Jennifer Lawrence kon het tijdens de uitreiking van de Golden Globes niet laten om zich te laten opmerken tijdens het interviewmoment van vriendin Taylor Swift. Photobombing is blijkbaar ook in 2014 a thing.

JenniferLawrencePhtobomb

Het award season is met de uitreiking van de Golden Globes pas echt op gang getrokken. De show waarin de beste films en televisieseries van het afgelopen jaar in de bloemetjes werden gezet, was er een vol hoogtepunten. Ook op de rode loper. Of beter, vooral op de rode loper. Met dank aan actrice Jennifer Lawrence, die die avond ook de prijs voor beste vrouwelijke bijrol in ontvangst mocht nemen.

De 23-jarige actrice, alweer in een jurk van Christian Dior, verraste vriendin Taylor Swift tijdens haar moment op de rode loper door ongevraagd in beeld te springen. Interviewer van dienst Ryan Seacrest deelde het 'photobomb' moment via zijn Instagram-account en J-Law's prank werd in instant internethit.

Taylor Swift zag er de humor gelukkig van in, ook nadat ze te weten kwam dat grapjas Lawrence de 23-jarige countryster eigenlijk van de trap wou duwen. Kleine wraak omdat J-Law vorig jaar, toen ze haar allereerste Oscar in ontvangst wou nemen, zelf de trappen van heel erg dichtbij zag?