Creatieve klassiekers in Les 2 frères

Geüpdatet op 5 Maart 2017 door ELLE België
Creatieve klassiekers in Les 2 frères

Een romantische date of een etentje onder vrienden? Dit gezellige restaurant is voor veel Brusselaars een vast stek en zit dus bijna altijd helemaal vol. Wie ook wil proeven van de creatieve keuken van deze hotspot reserveert als de bliksem een tafeltje. Smakelijk!

Eigenaar Patrick Roth en chef Paulo Bothelo toveren in dit adresje heel wat lekkers op tafel, en combineren een vaste kaart met Belgische klassiekers zoals een knapperige garnaalkroket of steak tartare met originele fusie-suggesties die je op het krijtbord kan ontdekken. Je bestelt à la carte, of kiest voor een menuformule, die zowel 's middags als 's avonds beschikbaar is. En wie de smaakpapillen wil verrassen, gaat voor het 'Menu Surprise', waarin de chef vier originele gerechten serveert. Ook de wijnkaart oogt veelbelovend, met een grote diversiteit aan appellaties en de mogelijkheid om bepaalde wijnen ook per glas te ontdekken. En wie niet kan kiezen, laat de 'Duivelse wijn van de maand' uitschenken.

Dankzij het historische terras en de hangende tuin lijkt het alsof je in een rustgevende oase beland bent, en dat midden in de stad. De heldere binnenkoer en het charmante interieur maken dit een aangename plek om even te verpozen, maar bij gebrek aan tijd kan je ook kiezen voor meeneemgerechten. Al is dit eetadresje het ontdekken meer dan waard: reserveer dus vooral een tafeltje en geniet van een heerlijke avond of een verkwikkende lunch.

Praktische info

Les 2 frères, Vanderaylaan 2, Brussel. +32 2 376 76 06. Info@les2freres.be.

Er is een terras en een voiturier dienst.