Katy Perry en Orlando Bloom zijn uit elkaar

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Katy Perry en Orlando Bloom zijn uit elkaar

Van Tinseltown naar Splitsville: terwijl Katy Perry en Orlando Bloom nog samen op de foto gingen tijdens de afterparty van de Oscars, kondigt het koppel vandaag hun breuk aan.

Drie jaar geleden liet Gwyneth Paltrow de term 'consious uncoupling' op de wereld los, vandaag hebben Katy Perry en Orlando Bloom het over 'op een liefdevolle manier afstand van elkaar nemen.' Vrij vertaald: de zangers en de acteur vormen niet langer een koppel. 'Katy en Orlando hebben elkaar die avond niet lang gezien. Ze gingen samen op de foto maar dat was het zowat', klinkt het.

Katy en Orlando poseerden afgelopen zondag nog tijdens de Vanity Fair afterparty
Katy en Orlando poseerden afgelopen zondag nog tijdens de Vanity Fair Oscars afterparty

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liefdevolle afstand

Vermoedens dat er een haar in de boter zou zitten, werden vandaag door een woordvoerder van Team Perry bevestigd aan het Amerikaanse weekblad People. 'Om geruchten en onwaarheden voor te zijn, bevestigen we dan Orlando en Katy op een respectvolle en liefdevolle manier afstand nemen van elkaar.' Consious uncoupling, anno 2017 dus.

Of liggen hun drukke agenda's eerder aan de basis van de beslissing om hun eigen weg te gaan? Orlando deelde afgelopen maandag immers nog een selfie met Nugget, het hondje van Perry.

Vakantiekiekjes

De 32-jarige Katy Perry en de 40-jarige Orlando Bloom vormden een jaar lang een koppel. In januari verraste Perry de Britse acteur nog met een origineel verrassingsfeestje voor zijn veertigste verjaardag.

Of de twee na een periode van 'liefdevolle afstand' weer naar elkaar toegroeien, valt af te wachten. We wensen jullie het beste, Perrybloom. En nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke vakantiefoto's. Aaahhhh, better days...