Verfijnde guilty pleasures bij Marcel Burger

Gepubliceerd op 3 Maart 2017 door ELLE België
Verfijnde guilty pleasures bij Marcel Burger

Marcel is gul, gezellig en temperamentvol, net als de bulldog van de eigenaar die je herkent in het logo van dit hamburgerrestaurant. En vooral heel erg lekker, van de smakelijke hamburgers tot knapperig verse coleslaw toe.

Een lekker sappige burger, met of zonder broodje, en gemaakt van kwaliteitsvlees van de befaamde Parijse Boucherie Metzger: bij Marcel doen ze er alles aan om jou dé perfecte hamburger voor te schotelen. Je kan kiezen tussen vijf verschillende opties - van Classic Cheese over Crispy Chicken tot Sweet Lamb - en er is ook een vegetarische versie en een klein 'ketje' voor de kids. Je bepaalt zelf of jouw burger tussen een broodje wordt geserveerd, en of je er een fris slaatje of klassieke of zoete aardappelfrietjes bij wil.

Voor iedere burger is er een gepast biertje en wie na al dat lekkers nog ruimte heeft voor dessert, kan kiezen uit een ruime selectie met onder andere crumble, pecan pie en mini cupcakes. Voor een smakelijke marcelburger kan je terecht in het Brusselse restaurant of in de vestiging in Waterloo, en er staan nog meer nieuwe burgerbars op de agenda. Je kan zowel 's middags als 's avonds genieten van een lekker burgermenu, of je gaat voor take-away en smult thuis op de bank van je burger.

Praktische info

Marcel burger, Amerikaansestraat 87, Brussel. +32 2 534 34 34. Marcel@marcelburgerbar.com.

Huisdieren zijn toegelaten. Er is een terras en toegang voor personen met beperkte mobiliteit.