Lentetrend: nieuw talent

Gepubliceerd op 10 Januari 2014 door Isabelle Vander Heyde
Lentetrend: nieuw talent

1Gevestigde namen zijn zo last season… Miu Miu zet de lente in met de grote namen van morgen.

Als het aan Miuccia Prada ligt, liggen de namen van Elle Fanning, Bella Heathcote, Lupita Nyong’o en Elisabeth Olsen straks op ieders lippen. Vier sterke dames die de hoofdrol in Miu Miu’s lentecampagne kregen.

Olsen kennen we vooral als het kleine zusje van het befaamde duo Mary-Kate en Ashley, terwijl Elle Fanning de schaduw van grote zus Dakota Fanning reeds lang wist te ontgroeien. Bella Heathcote werd bekend dankzij haar rol in Dark Shadows naast Johny Depp. Lupita Nyong’o schittert dan weer naast Brad Pitt in het aanstormende 12 Years A Slave, nu al topfavoriet voor de Oscars.

Ook de Franse Léa Seydoux en Adèle Exarchopoulos (sinds La Vie d’Adèle een vaste waarde in elke mannelijke fantasie) poseren voor Miu Miu, terwijl Prada Dane Dehaan omarmt. Die laatste neemt dit jaar de rol van bad guy op zich in de zoveelste Spider Man verfilming.

Bij Burberry wordt eveneens aan scouting gedaan. Het label zette Romeo Beckham vorig jaar op de radar, dit jaar zijn acteur Jamie Campbell, zanger Leo Dobson en model Malaika Firth aan zet. Stuk voor stuk Britse talenten, een beetje gezond chauvinisme kan geen kwaad...

In tegenstelling tot Karl Lagerfeld, die om de week wel een nieuwe naam ontdekt en weer even snel dumpt, hebben wij alle vertrouwen in de "neus" van Prada en Burberry. Een lijstje namen om te onthouden dus! Ontdek hier alvast de eerste campagnebeelden:

1/

4

Elisabeth Olsen

2/
3

Elle Fanning

3/
2Bella Heathcote
4/
1Lupita Nyong’o
5/
Schermafbeelding 2014-01-10 om 11.25.53
Burberry met Jamie Campbell, Malaika Firth en Leo Dobson

6/
Schermafbeelding 2014-01-10 om 11.25.24Dane Dehaan
7/
Schermafbeelding 2014-01-10 om 11.25.00Léa Seydoux en Adèle Exarchopoulos