Olsen Twins casten bejaard model voor nieuwe campagne

Gepubliceerd op 10 Januari 2014 door Isabelle Vander Heyde
Olsen Twins casten bejaard model voor nieuwe campagne

1Wij waren sowieso al hopeloos fan van de creatieve Olsen zusjes, bij deze begint dat lichtjes richting idolatrie te neigen.

Mary-Kate en Ashley Olsen zijn zowat de antithesis van losgeslagen kindsterretjes. Heel eventjes dreigden ze in de klassieke Paris Hilton val te lopen,  een eetstoornis op kop, maar al gauw herpakten de voormalige actrices zich met een nieuwe carrièrewending: mode. Op een paar jaar tijd slaagden ze erin hun “landloper look” tot wereldwijde trend te verheffen én bouwden ze een mode-imperium uit dat wereldwijd respect afdwingt. Goed voor een etiket van “insider” in de bikkelharde modewereld.

Dat ze zich nog steeds niet in een hoekje laten drummen, bewijzen ze met het lookbook van hun herfst 2014 collectie voor The Row. Die laatste wordt vaak als tijdloos omschreven, een beschrijving die ze vrolijk doortrokken naar hun modellen. Geen piepjonge meisjes dus, wel schoonheden op leeftijd. Ursula Wallis, Esther de Jong en Linda Rodin (de jongste is 39, de oudste 65) doen het idee van een rijpere vrouw alle eer aan.

Go Olsens!

2 3 4 5