Zien: Angelina Jolie voert haar kids spinnen als ontbijt

Gepubliceerd op 22 Februari 2017 door Isabelle Vander Heyde
Zien: Angelina Jolie voert haar kids spinnen als ontbijt

Hoe het nog met Angelina Jolie gaat? Goed eigenlijk, ze klapt tegenwoordig uit de biecht over haar pijnlijke vechtscheiding en is aan het daten met Jared Leto. Verder werkt ze druk aan een charmeoffensief om de media weer aan haar kant te krijgen en daarbij komt haar kinky kantje na jaren weer boven. 

Dat doet de anders zo discrete actrice door BBC News mee op sleeptouw te nemen op vakantie met haar kroost. De ster en haar kinderen bezochten Cambodja naar aanleiding van haar film First They Killed My Father, een prent over de gruwelen van het Rode Khmer regime. Jolie werd verliefd op het land toen ze er in 2000 Tomb Raider draaide en adopteerde er zelfs haar eerste kindje, de ondertussen 15-jarige Maddox. Dit jaar mochten ook Zahara, Shiloh en de rest van het gezin -behalve vader Brad dan- kennismaken met het land en dat tripje zat stokvol originele activiteiten gepropt. Wat dacht je van tarantula's als ontbijt? "Haal de giftanden eruit...," legt ze Shiloh en Vivienne liefdevol uit, waarna ze haar dieettraject aan de reporters uitlegt: "Je begint met krekels en bier en daarna ben je klaar voor tarantula's en schorpioenen!" Waarna ze doodleuk een poot van de spin afbijt. Het weze duidelijk: kinky Angelina is terug!

En de kids? Die lijken al even onverschrokken als hun moeder en ondergaan het ritueel zonder morren. Volgens de 11-jarige Shiloh smaken de beestjes naar droge, smaakloze chips. Dat weten we dan ook weer.