Daarom mag je het nieuwe seizoen van Love niet missen

Gepubliceerd op 22 Februari 2017 door Claire
Daarom mag je het nieuwe seizoen van Love niet missen

Wat gebeurt er als een coole griet - toevallig verslaafd aan seks - en een ietwat nerdy romanticus die net gedumpt is, beginnen te daten, ontdekten we vorig jaar in 'Love', de Netflix serie over Mickey, Gus en liefdesperikelen anno 2016. In seizoen 2 zijn Mickey, Gus én roommate Bertie weer terug om de dating jungle van L.A. te veroveren.

Seizoen 1 van de succesreeks van Judd Apatow leerde ons dat liefde ongemakkelijk is, en een relatie verre van gemakkelijk als de ene houdt van goocheltrucs en fancy dinner dates en de andere van hallucinogene drugs, te veel drank en een bloedhekel heeft aan officiële afspraakjes. Maar ook al zag de toekomst er niet rooskleurig uit voor Mickey (Gillian Jacobs) en Gus (Paul Rust) - en verliep hun korte relatie met meer downs dan ups - we waren toch opgelucht dat ze elkaar op het einde van het eerste seizoen toch weer in de armen sloten. (Of misschien ook niet: wij verklappen niks! Al heb je ondertussen al een jaar de tijd gehad om 'Love' te bekijken...)

Love netflix seizoen 2 binge watching netflix&chill series
Gillian Jacobs als Mickey en Paul Rust als Gus

Maar of Mickey er écht in slaagt om een jaar lang geen relatie - of zelfs maar seks - te hebben, komen we snel te weten, want het tweede seizoen staat vanaf 10 maart op Netflix. De trailer verklapt al of Mickey en Gus de draad weer hebben opgepikt en stelt ons ook gerust: Bertie, de Australische roommate van Mickey, is er ook weer bij. We love Bertie! En van de cynische, redelijk realistische kijk van 'Love' op de liefde in tijden van tinder en instagram.

Het tweede seizoen van Love is vanaf 10 maart te zien op Netflix.