Deze nagelbijtend spannende serie mag je niet missen

Gepubliceerd op 20 Februari 2017 door Claire
Deze nagelbijtend spannende serie mag je niet missen

Wie heeft Alice Webster ontvoerd, hoe is ze kunnen ontsnappen en waar is Sophie Giroux, het Franse meisje dat samen met haar zat opgesloten? Op één kon je op Valentijn de laatste aflevering van het tweede seizoen van 'The Missing' bekijken. Maar wie dat gemist heeft (snap je'm?) hoeft niet te wanhopen, want de serie is uit op DVD.

The Missing Season 2 2017

We beloven plechtig dat we niets verklappen over wat er precies allemaal gebeurt in het Duitse Eckhausen, want we hebben zelf te hard genoten van de spannende ontknoping van aflevering acht van deze thriller. Nadat we onze teleurstelling verwerkt hadden over het feit dat het verhaal van seizoen 1 niet wordt hernomen - en we dus nooit zullen weten wat er precies van Tony geworden is - waren we helemaal in de ban van de nieuwe plotlijnen. Waarover we dus niks vertellen, want anders is de lol eraf.

Deze Britse BBC reeks is trouwens een Belgische coproductie, en acteurs als Anemone Valcke en Filip Peeters duiken op in het Britse legerdorpje in de Duitse bergen waar het verhaal zich afspeelt -  en waarin je misschien wel het Belgische Malmedy herkent. Wie je nog herkent is Julien Baptiste (Tchéky Karyo), de Franse speurder die eigenlijk al lang op pensioen is maar liever missing cases oplost dan in zijn tuin zitten spitten en na seizoen 1 klaar is voor een nieuw avontuur. Spannend!

The Missing Season 2 2017