Lily-Rose Depp zet nillies make-upfavoriet opnieuw op de kaart

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Lily-Rose Depp zet nillies make-upfavoriet opnieuw op de kaart

Lily-Rose Depp heeft aan Chanel een goede werkgever. Nadat de tiener eerder de remake van het iconische Chanel N°5 parfum mocht aanprijzen en het tot ster van het couture defilé schopte, laat de 'dochter' van zich nu van haar meest speelse kant zien in de nieuwe Rouge Coco Gloss-campagne. Bekijk de exclusieve backstage beelden op ELLE.be. 

©Barwerd van der Plas -160525 _P1A4504 copy

De nillies zijn helemaal (of toch voor een stukje) terug. Paris Hilton is opnieuw een graag geziene gast op de modeweken (vorig seizoen liep ze in het defilé van Philipp Plein, dit seizoen showde ze in New York heel wat under boob voor Christian Cowan), de bootcut verdrijft de skinny jeans en de lippen zijn niet langer mat maar glossy. Net zoals tijdens het hoogtepunt van de Y2k gekte.

ChanelLilyRoseDeppgloss

Ook Chanel haalt de meest iconische der nillies make-uplooks van onder het stof en lanceert met Rouge Coco Gloss een collectie van niet minder dan 27 lipglossjes in felle, frisse kleuren. Een laagje glossy zwarte, oranje en goudkleurige topcoat geeft een extra dimensie aan eender welke lippenstift.

rouge coco gloss chanel
Rouge Coco Gloss, Chanel

Rouge Coco Gloss, 31 euro, vanaf 1 maart verkrijgbaar in de parfumerie en via de webshop van Chanel.

Enregistrer