Paniekrubriek: Mijn lief heeft één groot gebrek.

Geüpdatet op 6 Mei 2019 door ELLE België
Paniekrubriek: Mijn lief heeft één groot gebrek.Gambajo

Liefste ELLE,

Ik heb alles wat mijn hartje begeert: een leuke job, een gezellig huis, een schattige hond, een fantastische kapper en een metabolisme waar Kate Moss jaloers op zou zijn. Zelfs een knappe en lieve vriend met een weelderige haardos. Maar hij slaagt er niet in om de vaatwasser op de juiste manier in te laden. Hij snapt niet dat je de glazen niet zet waar de soepborden horen, en hij legt het bestek veel te ver uit elkaar. Ik heb hem al vaak getoond hoe het moet, maar het mag niet baten. Wat moet ik doen?! Radeloze ziel

Beste Radeloze ziel,

Of moet ik zeggen controle freak? Hij legt het bestek te ver uit elkaar? Is dit echt het grootste probleem in jullie relatie? Zo leuk dat je een partner hebt die minder obsessief compulsief is dan jij. Zie hem als een buffer tussen jou en het eeuwige strakker wordende keurslijf van de dwangneurose. Die hulpvaardige jongen met de wuivende haardos kan je vast heel goed kalmeren als jij je weer eens druk maakt om een futiliteit? Koester die heerlijke rebel, geniet van de geur van zijn rondslingerende sokken, en besef elke dag hoe blij je mag zijn met een man als hij.

Tot slot: als je lief er niet in slaagt om de vaatwasser in te laden, dan kan hij je misschien wel op een andere manier verrassen?