Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 9 Januari 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsVictoria Beckham, straks in Girls? Komt er een derde Sex and the City film? Wat wordt Manolo Blahniks volgende bestemming?

Karl Lagerfeld leent zijn creatieve brein aan het team achter de renovatie van het befaamde Hôtel de Crillon. Het Parijse hotel wordt momenteel grondig gerenoveerd en krijgt er binnenkort een paar Lagerfeld vertrekken bij. De ontwerper zal twee suites voor zijn rekening nemen, net zoals hij dat eerder voor hotels in Monte Carlo en Berlijn deed.  Alvast twee kamers die een duit zullen kosten…

Speculaties troef rond Victoria Beckham en een eventuele gastrol in Girls. Lena Dunham, hoofdactrice en producer van de show, liet onlangs optekenen hoe graag ze de ontwerpster zou willen strikken. Beckham zelf is naar eigen zeggen dan weer een grote fan en haalt haar neus niet op voor dit soort projecten. Dat bewees ze eerder door een gastvertolking in de serie Ugly Betty.

Verhuisplannen voor Manolo Blahnik. De ontwerper nam vorig jaar voor het eerst deel aan de modeweken en koos Londen uit voor dat debuut. Dit jaar staat New York op zijn radar, opnieuw met een kleinschalige presentatie. “Volgend seizoen verhuizen we misschien opnieuw, ik wil het publiek in verschillende steden rechtstreeks laten kennismaken met mijn wereld en werk”, aldus de schoenenkoning aan Vogue UK.

Krijgen we straks een derde Sex and the City film voorgeschoteld? Na Kristin Davis liet nu ook Sarah Jessica Parker weten niet tegen een zoveelste filmproject te zijn. Cynthia Nixon en Kim Cattrall hebben dan weer hun twijfels, maar dat was in het verleden ook al het geval en toch werden de films uiteindelijk ingeblikt. Wordt vervolgd.