Justin Timberlake en Britney Spears vallen in de prijzen

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Justin Timberlake en Britney Spears vallen in de prijzen

britneyjustin

Het gouden koppel van weleer behoort nog steeds tot de top. Zowel Britney Spears als Justin Timberlake vielen in de prijzen tijdens de jaarlijkse uitreiking van de People's Choice Awards.

Het volk heeft gesproken! Justin en Britney zijn de koning en koningin van de hedendaagse populaire cultuur. Hun wegen mogen dan al meer dan tien jaar geleden gescheiden zijn, wanneer de paden van Justin Timberlake en Britney Spears elkaar kruisen hangt er magie in de lucht. De twee pop-iconen vielen tijdens de uitreiking van de People's Choice Awards, een Amerikaanse awardshow waarbij het publiek het voor het zeggen heeft,  beiden in de prijzen. De stem van het publiek leverde Justin niet minder dan drie awards op, Britney mocht dan weer haar allereerste People's Choice Awards in ontvangst nemen. Het publiek kroonde Britney meteen tot beste pop artiest van het jaar.

LEES OOK: Wat als...Britney en Justin nog een koppel waren

Britney en Justin wisselden sinds hun breuk in 2002 geen woord en van een verzoening was er tijdens de uitreiking (helaas) geen sprake. Britney, voor de gelegenheid in een kanten jurk van Mikael D,  genoot van Justins optreden in het gezelschap van haar huidige vriend David Lucado.

LEES OOK: De stijlevolutie van Justin Timberlake onder de loep

De uitreikingsceremonie betekende voor Britney een avondje rust in haar hectische schema. De zangeres nam in  december haar intrek in Las Vegas waar de popster gedurende twee jaar zal optreden in Planet Hollywood. Ook voor Justin zijn het drukke tijden. Hij reist momenteel de wereld rond met 'The 20/20 Experience Tour'. Op 1 mei doet de 32-jarige zanger ook ons land aan.