Kate Middleton schittert als moderne Scarlet O’Hara

Gepubliceerd op 13 Februari 2017 door Laure Vandendaele
Kate Middleton schittert als moderne Scarlet O’HaraLONDON, ENGLAND - FEBRUARY 12: Catherine, Duchess of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge attend the 70th EE British Academy Film Awards (BAFTA) at the Royal Albert Hall on February 12, 2017 in London, England. (Photo by Karwai Tang/WireImage)

Geen actrice maar Kate Middleton ging met alle aandacht lopen tijdens de uitreiking van de Bafta's. 

Terwijl u uw zondagavond voor de televisie of van een deugddoende nachtrust genietend doorbracht, werden in Los Angeles de Grammy Awards uitgereikt en rolde de Bafta's voor de 70ste keer de rode loper uit. Gedoodverfde favoriet 'La La Land' ging met vijf prijzen aan de haal maar op de rode loper was het Kate Middleton die alle aandacht naar zich toetrok.

LEES OOK: de 8 mooiste trouwjurken sinds Kate Middleton

De hertogin van Cambridge was voor het eerst aanwezig op hét Britse filmevenement van het jaar. Ze werd vergezeld door echtgenoot prins William, al jaren voorzitter van het gebeuren. De kroonprins haalde voor de gelegenheid een zwarte smoking met bijhorend strikje uit de kast, zijn eega koos zoals wel vaker voor een creatie van Alexander McQueen, het huis dat ook haar trouwjurk creëerde. De mouwloze jurk accentueerde Kates elegante schouders terwijl het smalle lijfje haar rankte taille in de verf zette. De wijde rok met ruches gaf het geheel een Zuiderse toets. In combinatie met het bolle opsteekkapsel leek Kate een moderne Scarlett O'Hara.