George en Amal Clooney verwachten een tweeling

Gepubliceerd op 10 Februari 2017 door Laure Vandendaele
George en Amal Clooney verwachten een tweelingActor George Clooney (L) and Amal Clooney arrive on the red carpet for the 72nd annual Golden Globe Awards, January 11, 2015 at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California. AFP PHOTO/MARK RALSTON (Photo credit should read MARK RALSTON/AFP/Getty Images)

Een week nadat Beyoncé bekend maakte dat zij en Jay-Z een tweeling verwachten, komt dat andere power koppel - Amal en George Clooney - met hetzelfde nieuws op de proppen.

De Wereld heeft er lang moeten op wachten maar binnenkort loopt er wel degelijk een George Clooney junior op de wereld rond. Zelfs twee, want de 55-jarige acteur en zijn vrouw Amal verwachten een tweeling. Dat nieuws werd door de presentatrice Julie Chen van de Amerikaanse talkshow 'The Talk' bevestigd. Chen voegde er nog aan toe dat de tweeling in juni verwacht wordt. Het uitkijken naar Amals stijlvolle zwangerschapsgarderobe kan dus beginnen!

Op sociale doken al verschillende Clooney-varianten van Beyoncé's inmiddels iconische zwangerschapsshoot op.

GeorgeClooneyBeyoncetweeling

Toch zijn Amal en George niet de enigen die voor gezinsuitbreiding staan. Ook model Rosie Huntington-Whiteley en The Hills-ster Whitney Port zijn in verwachting van een eerste kindje.