Nailed it. Gwen Stefani voor O.P.I

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Nailed it. Gwen Stefani voor O.P.I

GwenStefaniOPI

Eind volgende maand ligt de nagellakcollectie van mummy to be Gwen Stefani voor O.P.I in de rekken. Hoogtijd om deze punky en persoonlijke lijn eens onder de loep te nemen.

'De invloed van hedendaagse muziek op de modewereld in een nagellakcollectie gieten', dat was het doel van Suzi Weiss-Fischmann.  Het artistiek directeur van O.P.I kwam op dit idee door het MET Gala van vorig jaar, een groots modefeest waar 'punk' als centrale thema gold.
Een gepaste ambassadrice voor deze nieuwe collectie met zeven nieuwe tinten was niet moeilijk. Ontwerpster/leading lady van No Doubt/moedertje Gwen Stefani bleek al snel een perfect boegbeeld en aanvullende bron van inspiratie voor de lakjes. Haar kenmerkende stel rode lippen vertaalden zich naar een dieprood lakje en ook haar roze haarbos val weleer zit nu in een glazen flesje. Zelfverklaarde nail artists kunnen hun eigen toets aan hun manicure geven door de rode nagellak te pimpen met zwarte Swarovski kristallen en zilver-, goud- en tintkleurige studs. (box: € 22,40)

Opvallend aan deze zeven nieuwe telgen in de uitgebreide O.P.I-familie is hun finish. Zo is het resultaat van een laksessie met goud en zwart semimat en laat de zilverkleurige polish een metaalglans na.

De Gwen Stefani voor O.P.I-collectie is vanaf eind volgende maand verkrijgbaar. Per lakje betaal je € 14,50