VIDEO. Alicia Keys voert strijd tegen aids

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
VIDEO. Alicia Keys voert strijd tegen aids

KiehlsAliciaKeys

Kiehl's en Alicia Keys zetten samen hun schouders onder het project 'Keep A Child Alive'. Khiel's schenkt de opbrengst van hun Midnight Recovery Concentrate integraal aan de organisatie van de Amerikaanse zangeres. 'Het project steunt werkt aan een wereld waarin elk kind een bevredigend leven kan leiden, ongeacht zijn of haar HIV-status', aldus Keys.

Zangeres Alicia Keys zet zich al meer dan tien jaar in voor 'Keep A Child Alive' en krijgt hiervoor nu ook de steun van Kiehl's. Het Amerikaanse cosmeticamerk schenk de opbrengst van elk verkocht flesje van het in beperkte oplage verkrijgbare Midnight Recovery Concentrate ( geschat op zo'n 14,600 euro) integraal aan de organisatie.

Met het bedrag van elk verkocht flesje kan 'Keep A Child Alive' een maand lang verzorging, geneesmiddelen en liefde geven aan een door HIV getroffen kind.

“Een partner zoals Kiehl’s maakt deel uit van onze grote familie. Zij delen onze passie om iedereen een waardige behandeling en zorg te geven en om kinderen en families getroffen door HIV te ondersteunen. Elke actie, klein of groot, kan het verschil maken en ons dichter brengen bij ons doel om van gezondheidszorg een mensenrecht te maken.”, zegt Alicia Keys.

Bekijk hier het filmpje waarin de zangeres iedereen oproept om deel uit te maken van de beweging.

Het 'Keep A Child Alive Midnight Recovery Concentrate van Kiehl's is vanaf februari verkrijgbaar en kost 39,00 euro.