Verrassing: deze ster krijgt een hoofdrol in Keeping Up With The Kardashians

Geüpdatet op 19 Februari 2019 door Isabelle Vander Heyde
Verrassing: deze ster krijgt een hoofdrol in Keeping Up With The Kardashians

Dit had niemand zien aankomen.

Hij mag zichzelf dan wel vergelijken met Jezus, zijn zoon een heilige noemen -letterlijk- en het succes van elke andere wereldster aan zichzelf toe-eigenen -sorry Taylor Swift-, Kanye West doet in 2017 aan bescheidenheid. Of toch wat Kim Kardashian betreft. De rapper heeft wat goed te maken na zijn bizarre gedrag van het voorbije jaar en probeert opnieuw op een goed plaatje te staan bij zijn vrouw en schoonfamilie. Hoe? Door na jaren hardnekkig weigeren dan toch op te draven in hun realitysoap Keeping Up With The Kardashians.

West vond de show altijd te cheap voor zijn eigen imago en hield het op enkele guest appearances, maar stemt bij deze eindelijk in om zelf ook een grotere rol te vervullen. Dat wordt gemeld door het Amerikaanse People Magazine, die een bron in het entourage van het beroemde koppel wist te strikken: “Kanye doet echt zijn best om Kim te behagen, hij beseft hoe zwaar zijn gedrag op haar heeft doorgewogen en probeert dat met alle middelen goed te maken. Zij geeft heel veel om haar show en dus is het voor hem tijd om zijn toewijding te bewijzen.” Het nieuws komt er na de geruchten over een nakende scheiding, blijkbaar voelt West wel dat het vijf voor twaalf is.

Bij deze lijkt de laatste rebelse man van de mediagenieke clan dan eindelijk ook in de pas te lopen -Scott, Bruce, Lamar en co werden eerder al getemd… Kanye in de dagboekkamer? Dat wordt smullen! 

PS: Het is onduidelijk of ook Blac Chyna aka Angela Kardashian, die samen met verloofde Rob haar eigen show Rob + Chyna heeft, straks ook een belangrijke rol krijgt in de reeks. Haar vinden de Kardashian zussen op hun beurt immers te cheap... en zo blijft de soap rond de beroemde familie maar duren!