Drie goede beautyvoornemens voor 2014

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Ingeborg Deleye
Drie goede beautyvoornemens voor 2014

beautyvoornemens

Bye bye 2013, hallo goede voornemens - ook voor de spiegel! Met deze drie goede beautyvoornemens eindig je het nieuwe jaar alvast met bacterievrije make-upkwasten, gedurfd gekleurde wimpers en de perfecte tandpastaglimlach.

1 Maak schoon schip

Je make-upkwasten mogen er dan misschien niet per se 'vuil' uitzien, maar je zou ze eigenlijk toch één keer per week moeten schoonmaken. Ze worden, door de bacteriën op je handen en gezicht, een kleine broeihaard van al even kleine beestjes die onzuiverheden en puistjes op je gezicht kunnen veroorzaken. Gespecialiseerde producten vind je ondertussen bij elke drogist.

2 Durf meer

Met een natuurlijke, nude look of een lipstick die ondertussen je handelsmerk is geworden, is op zich niets mis. Toch mag het in 2014 best wat meer zijn: kies voor een gedurfde make-uplook met gekleurde mascara (olijfgroen en paars zijn toppers), of experimenteer met kunstwerkjes op je nagels.

3 Smile!

Maak van je tandenborstel een extra accessoire in die toch veel te grote handtas, en poets je tanden niet alleen 's morgens en 's avonds maar ook na een kop thee of koffie op kantoor. Op die manier krijgen vlekken minder kans en heb jij tegen december 2014 de perfecte million dollar smile.

Bron: Elle NL