Wordt dit de nieuwe James Bond?

Gepubliceerd op 19 Januari 2017 door Elise
Wordt dit de nieuwe James Bond?

Hoera: In 2018 verschijnt een nieuwe Bondfilm. Maar wie de stoere 007 mag vertolken, is vooralsnog onbekend... Of toch niet? Het lijkt erop dat een acteur zonet zijn mond heeft voorbijgepraat...

Casting directors probeerden met man en macht (of liever: tonnen geld) om Daniel Craig te overtuigen zich nog een laatste keer in het iconische Tom Ford kostuum te hijsen en de held uit te hangen. De onderhandelingen draaiden echter steeds op niets uit...

Daarop richtte de casting crew hun pijlen dus op ander mannelijk schoon, met name op de Britse acteur Tom Hardy. Eén van de beste acteurs van het moment. Tot nu toe zweeg de acteur in alle talen, maar tegen The Daily Beast suggereerde hij wel enige interesse. Op de hamvraag of Hardy graag in de rol van James Bond zou kruipen, antwoordde hij ondubbelzinnig:

"Er geldt een onuitgesproken regel in de acteerwereld, dat als je praat over de rol van je dromen, je die sowieso niet zal krijgen. Dus ik kan deze vraag onmogelijk beantwoorden."

Enough said Hardy. Maar hij gaat verder:

"Daniel Craig is zo getalenteerd en wat Sam Mendes en Barbara Broccoli (producers van Bond nvdr.) hebben verwezenlijkt is zo indrukwekkend, dat het een heel ondankbare job is om als acteur achter zo'n succesrecept te volgen."

Dat Hardy al een even zwoele look kan pullen als Daniel Craig én diezelfde womanizer skills bezit, bewijst hij hier: