Verrassing: Kim Kardashian scoort een rol in deze A-list film

Geüpdatet op 19 Februari 2019 door Isabelle Vander Heyde
Verrassing: Kim Kardashian scoort een rol in deze A-list film

Acteren naast Cate Blanchett en Anne Hathaway? Ze is terug, en hoe! 

2016 was akelig, maar 2017 wordt het jaar van Kim Kardashian. Na alle onheil van de voorbije twaalf maanden lijkt de reality ster helemaal klaar voor een nieuw begin vol beloftevolle projecten. Haar Instagram make-over van decadente superster naar bezonnen familiemens werd goed gesmaakt, net als haar recentste carrièrewending: de ster heeft een rol gescoord in Ocean's Eight!

Wat? Een volledig vrouwelijke remake van de iconische Ocean's Eleven franchise van George Clooney. De prent, oorspronkelijk Ocean's Ocho gedoopt, volgt de perikelen van enkele meesterdieveges en kan daarvoor op een sterrencast van formaat rekenen: Blanchett en Hathaway, maar ook Dakota Fanning, Helena Bonham Carter, Sandra Bullock, Mindy Kaling en zelfs Rihanna zijn van de partij! Een groepje powervrouwen, die bij deze het gezelschap van enkele Kardashians krijgen.

Kim is immers niet de enige beroemde zus die in de film zal schitteren: in haar kielzog mochten ook Kendall en Kylie opdraven. Hun rol? De drie werden maandag op de set gespot terwijl ze een fake MET-gala bijwoonden: Kim en Kendall volledig in Givenchy gestoken, Kylie in een sportievere, militair geïnspireerde outfit. De roddelmolen draait alvast overuren wat de jongste Jenner betreft: speelt ze in de film een partycrasher die nièt op het beruchte gala werd gevraagd? Hoe dan ook, insiders benadrukken het belang van de scène voor het plot. Plannen The Eight een diefstal op de rode loper juwelen van het MET? Het zou best kunnen én bovendien griezelig dicht bij de werkelijkheid komen voor Kim -misschien is dit haar idee van therapie? Op het antwoord is het nog even wachten: de prent komt pas in juni 2018 uit...

Ondertussen doken de eerste beelden van de set én van de prachtige looks van de zussen op, enjoy: