Hebben: Miranda Kerr brengt eigen denimlijn uit

Gepubliceerd op 18 Januari 2017 door Elise
Hebben: Miranda Kerr brengt eigen denimlijn uit

We komen wel héél dicht in de buurt om Victoria's Secret billen te krijgen.... Optisch weliswaar, want ex-Angel Miranda Kerr lanceert samen met jeansmerk Mother een eigen denimcollectie. 

De collectie bestaat uit twaalf uiteenlopende denimstukken: van een flared jeans tot een minirok. Ethisch extraatje: de opbrengst gaat integraal naar het Koninklijke Ziekenhuis voor Vrouwen in Sydney!

Wie de trefwoorden "Mirana Kerr" en "streetstyle" combineert op Google kan er niet op heen: Kerr is een denim freak. Het topmodel draagt haast altijd jeans. Zelf haar eigen ontwerpen uit te brengen, is dus een hoogtepunt uit haar carrière, bekent ze: "Betrokken worden in dit creatieve proces, is iets waar ik erg van genoten heb. En dat de opbrengst bovendien naar een goed doel gaat, is voor mij het summum. Het ziekenhuis steunt zoveel vrouwen, en het helpt moeders en hun baby's. Fantastisch.", vertelt ze aan Vogue.

Miranda haar zeggenschap was bijzonder groot in het ontwerpproces. Creatief directeur van Mother Tim Kaeding onthult dat Miranda zich grondig had voorbereid: "Op onze eerste vergadering had ze al mood boards en kleurenpaletten bij. Ze had de verschillende pasvormen en wassingen van de broeken al helemaal uitgetekend in haar hoofd."

Bekijk de collectie hier:

De collectie is beschikbaar op de webshop van Mother.
Prijskaartje: vanaf 105 dollar tot 325 dollar.